Rahoitukset ajoneuvoihin, huoltoihin/korjauksiin ja vara-osiin onnistuu rahoitus kumppaneidemme kanssa. Rahoitukset jopa ilman käsirahaa, sopivalla kuukausierällä!

Maksuaikaa ja etuja Ecster –kortilla
Asioidessasi liikkeissämme voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa tasaerissä. Hyödynnä edulliset maksuaikatarjoukset ja hanki tarvitsemasi tuotteet kotiisi sinulle sopivin kuukausierin. Mukaasi myymälään tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, ajokortin tai passin.

Hyödynnä parhaat edut
Ecster-kortti on monipuolinen ja joustava luottokortti, jolla helpotat arkeasi ja mahdollistat unelmiasi. Se toimii maksuvälineenä Suomessa sekä ulkomailla.

⦁ Edulliset maksuaikavaihtoehdot
⦁ Omavastuuturva- ja Matkaturvavakuutus. Lisätiedot täältä (https://www.ecster.fi/vakuutus)
⦁ Finnair Plus-palkintopisteitä ostoksista. Lisätiedot täältä (linkki https://www.ecster.fi/finnair-plus)

HUOM! Jos olet Aktiiviraha-kortin haltija voit myös hyödyntää edulliset maksuaikatarjoukset. Saat uuden Ecster -kortin automaattisesti, kun Aktiiviraha-korttisi voimassaoloaika päättyy.


Ecster –kortissa ei ole vuosimaksua, avausmaksua eikä laskutuslisää.
Kortissa on kuukausimaksu, joka määräytyy valitun luottorajan mukaan.
1000 € luottorajassa kuukausimaksu on ainoastaan 3,04 €.
Kuukausimaksu on enimmillään 12,50 € ja luottoraja maksimissaan 20.000 €.

Lue Lisää: https://www.ecster.fi/ecster-kortti (linkki)


Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (02/2021).
Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.
Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Lisätty ostoskoriin